flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-реліз по справі про банкрутство Державного підприємства „Дослідне господарство „Богунівська Еліта” Інституту сільського господарства Причорномор’я Національної академії аграрних наук України”

15 березня 2017, 17:21

  

14 березня  2017р. Господарським судом Одеської області у складі судді Грабован Л.І.  проведено  чергове судове засідання у  справі  № 916/2573/16  про визнання банкрутом Державного підприємства „Дослідне господарство „Богунівська Еліта” Інституту сільського господарства Причорномор’я Національної академії аграрних наук України”.
           У  судовому засіданні взяли участь представники кредиторів, боржника, засновника боржника Національної академії аграрних наук України, Інституту сільського господарства Причорномор’я Національної академії аграрних наук України, державного органу з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції в Одеській області, розпорядник майна боржника.
           У судовому засіданні винесено ухвалу, якою надано дозвіл Державному підприємству „Дослідне господарство „Богунівська Еліта” Інституту сільського господарства Причорномор’я Національної академії аграрних наук України” у процедурі розпорядження майном задовольнити всі вимоги конкурсних кредиторів, затверджених судом ухвалою від 20.02.2017р., одночасно та в повному обсязі відповідно до реєстру вимог кредиторів у строк до 24.03.2017р.
   Таким чином, у справі про банкрутство ще триває перша процедура - розпорядження майном боржника, яка передбачає  проведення заходів щодо збереження майна підприємства, аналіз його фінансового становища, розгляд вимог кредиторів, а також визначення наступної оптимальної процедури (санації, мирової угоди чи ліквідації) для задоволення в повному обсязі або частково вимог кредиторів. 
           Наступне судове засідання призначено на 27 березня 2017р.  о 15 год 00 хв, яке відбудеться   у залі судових засідань №9  4 поверх  приміщення господарського суду Одеської області м. Одеса, пр. Шевченко, 29.        
        Повні тексти електронних копій процесуальних документів по справі є загальнодоступними на офіційному сайті Єдиного державного реєстру судових рішень (regestr.court.gov.ua).
          Повідомляємо, що розгляд справ в господарських судах  є відкритим, за винятком визначених законом випадків.
 Представникам засобів масової інформації у випадках необхідності висвітлення перебігу розгляду господарських справ  рекомендуємо звертатись до прес-служби господарського суду Одеської області.
   Господарський суд є відкритим для спілкування з засобами масової інформації та закликає представників засобів масової інформації діяти в межах чинного національного законодавства про судоустрій та засоби масової інформації, з дотриманням принципів журналістської етики та міжнародних зобов’язань України стосовно забезпечення свободи преси і незалежності правосуддя.