flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призупинення поштових відправлень

08 серпня 2012, 15:00

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

 

УВАГА!!! У зв’язку з недостатнім фінансуванням по КЕКВ 1131 (закупівля поштових марок, конвертів та повідомлень) господарський суд Одеської області призупиняє відправку вихідної поштової кореспонденції, починаючи з 08.08.2012р.

До поновлення відправки, повідомлення сторін про час та місце судового засідання буде здійснюватися за допомогою засобів телефонного зв’язку.

Копії процесуальних документів по справам учасники судового процесу можуть отримати безпосередньо у помічників суддів, в провадженні яких знаходиться справа.

З метою реалізації своєчасного повідомлення учасників судового процесу про час та місце судового засідання:

-         сторони мають повідомити суд про контактні телефони (бажано номери стаціонарних телефонів);

-         суб’єкти господарювання, які мають намір звернутися до господарського суду Одеської області, контактні телефони (бажано номери стаціонарних телефонів) зазначити у позовній заяві (заяві, листі).

Одночасно зазначаємо, що відповідно до п.1 ст.2 Закону України „Про доступ до судових рішень” кожен має право на доступ до судових рішень у порядку, визначеному цим Законом. Це право забезпечується офіційним оприлюдненням судових рішень (ухвал суду про порушення провадження у справі та відкладення розгляду справи) на офіційному веб-порталі судової влади України  - http://reyestr.court.gov.ua

З тижневим переліком слухань справ, призначених до розгляду,  можна ознайомитися на офіційному веб-порталі господарського суду Одеської області - http://court.gov.ua/sud5017/